Makkarakastike

Paista makkara ja sipuli öljyn kera.

Mausta suolalla ja grillimausteella.

Lisää joukkoon jauhot.

Lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi.

Anna hautua hetken ja tarjoile perunoiden kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grillimakkara, Atrilli, Atria350g700kcal30.8g35g49g0g
Vesi, vesijohtovesi 350g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix79g39kcal1.2g7.9g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g39g354kcal0g0g39.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g60kcal1.8g12.2g0.2g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1771g2333kcal68.8g114.8g178.2g2.8g
Valittu annoskoko886g1166kcal34.4g57.4g89.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna443g583kcal17.2g28.7g44.6g0.7g
Arvot/100g100g132kcal3.9g6.5g10.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271823