Raparperimustikkapiirakka

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää voisula, kuohukerma ja maito, sekoita.

Lisää kuivat aineet ja sekoita taikina tasaiseksi.

Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan.

Kuori ja pilko raparperi.

Laita raparperin palat ja mansikat taikinan päälle piirasvuokaan.

Nypi pehmeä rasva, sokeri ja vehnäjauhot ja ripottele päällimmäiseksi piirakkavuokaan.

Paista 200 asteessa n.30min.

tarjoile vanilja jäätelön tai creme vanillan kera.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Niksuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 658g939kcal82.3g2g67.5g0g
Sokeri 1017g4129kcal0g1016.2g0g0g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 598g205kcal18.3g29.9g0.6g0g
Maito rasvaton 200ml598g198kcal19.7g29.3g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g598g4368kcal6g6g478.7g0g
Leivinjauhe 60g105kcal3.1g22.6g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1556g5338kcal158.5g1089g18.7g54.5g
Mustikka metsä- 1496g659kcal7.5g95.7g9g49.4g
Raparperi 1077g363kcal7.4g59.2g1.1g15.1g
Voi, 1 tl, 5 g299g2184kcal3g3g239.4g0g
Sokeri 509g2065kcal0g508.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 389g1335kcal39.6g272.3g4.7g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g43773kcal690.8g6266.6g1639.4g265.8g
Valittu annoskoko8856g21886kcal345.4g3133.3g819.7g132.9g
Annoskoko puolitettuna4428g10943kcal172.7g1566.7g409.9g66.5g
Arvot/100g100g247kcal3.9g35.4g9.3g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294678