Omenapiirakka (karppi)

Sulata voi. Sekoita munat, kerma ja makeutus keskenään.

Lisää kuivat aineet + 1 raastettu sitruunankuori.

Vikana sekaan voisula.

Kippaa vuokaan ja asettele ompunpalat/siivut pinnalle.

Lopuksi kanelia pintaan ja uuniin 20 min. 200 asteeseen.

Resepti on karppaus.

Infon sivuilta lainattu.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 123 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g897g6550kcal9g9g717.8g0g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1346g4576kcal26.9g40.4g484.5g0g
Kookoshiutale 314g2075kcal25.5g20.1g202.7g51.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo, kuorineen 5025g1939kcal8g410g4.5g75.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g18g65kcal0.6g14.3g0.6g0g
Mantelijauho, 300g pussi (Risenta), annos 50g897g5473kcal170.5g44.9g493.5g0g
Seesaminsiemen, kuorineen 359g2420kcal96.5g24.8g208.2g44.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g46197kcal674g1127g4223.6g341.4g
Valittu annoskoko8856g23099kcal337g563.5g2111.8g170.7g
Annoskoko puolitettuna4428g11549kcal168.5g281.8g1055.9g85.4g
Arvot/100g100g261kcal3.8g6.4g23.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=313976