Karjalanpaisti Bataatilla

Laita uuni lämpenemään 165 asteeseen.

Kuori bataatti, sipuli, valkosipuli.

Pilko valkosipuli ja sipuli.

Laita paistinpannun lämpenemään 1/4 osa öljyn kanssa.

Lisää siihen sipuli ja valkosipuli.

Mausta suolalla.

Pilko samalla bataatti kuutioiksi.

Kun sipulit ovat kuulottuneet, laita ne lautaselle.

Paista bataattikuutiot paistinpannulla hieman pinnalta pehmeiksi ja vähän väriä pintaan.

Tähän on loppu öljy.

Minulla meni kahdella paistokerralla.

Ruskista myös Karjalanpaistilihat pannulla.

Keitä vesi ja lisää siihen lihaliemikuutiot.

Laita uunivuokaan eka kerros bataattia.

Sitten sipuli.

Seuraavaksi liha ja lopuksi bataatti.

Kaada lihaliemi uunivuokaan.

Kansi kiinni ja uuniin.

Anna olla uunissa kaksi tuntia ja katso onko valmis.

Perunan kanssa hyvä syä. Liemen voi myös suurustaa mazenalla.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2396g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio knorr, annos 10g48g2.7kcal0.1g0g0.2g0g
Karjalanpaisti atria 700g1677g2684kcal318.7g0g154.3g0g
Bataatti, kuorittu 4313g3491kcal67.7g725.9g2.2g129.4g
Suola, annos 3g7.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.8g13kcal0.5g1.8g0.2g1.3g
Valkopippuri, annos 1g2.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1078kcal0g0g119.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g14771kcal787.8g1494g555g271.6g
Valittu annoskoko8856g7385kcal393.9g747g277.5g135.8g
Annoskoko puolitettuna4428g3693kcal197g373.5g138.8g67.9g
Arvot/100g100g83kcal4.4g8.4g3.1g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335436