Uunipäärynät

Huuhdo päärynät ja puolita ne. Sivele leikkauspinnoille sitruunamehua.

Sulata voi ja sekoita joukkoon kaneli, hunaja ja pähkinärouhe.

Asette päärynän puolikkaat uunivuokaan leikkauspinta ylöspäin ja lusikoi pähkinäseosta päälle.

Kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 30 min,

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Mimosa76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Päärynä, punnittu kuorineen 7928g3024kcal21.4g558.1g7.1g271.9g
Sitruunamehu, laimentamaton135g28kcal0.4g2.2g0g0.1g
Voi 252g1830kcal3g1g205.1g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g90g328kcal3.2g71.7g3.2g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g270g865kcal2.7g210.8g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl180g1153kcal25.2g6.1g113.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17712g14456kcal111.8g1699.8g657.8g544g
Valittu annoskoko8856g7228kcal55.9g849.9g328.9g272g
Annoskoko puolitettuna4428g3614kcal28g425g164.5g136g
Arvot/100g100g82kcal0.6g9.6g3.7g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=348598