Markuksen kasvissosekeitto

Keitä ja soseuta vihannekset mahdollisimman vähässä vedessä.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Lisää kerma ja juusto.

Hauduta ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 225g171kcal4.2g34.9g0.4g2.2g
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 150g51kcal1.6g8.1g0.3g4.3g
Lihaliemikuutio Maggi11g31kcal1g0.8g2.5g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%50g55kcal1.3g1.3g5g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto50g140kcal9.5g0g11g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1772g1139kcal40g140.6g38.6g22g
Valittu annoskoko886g570kcal20g70.3g19.3g11g
Annoskoko puolitettuna443g285kcal10g35.2g9.7g5.5g
Arvot/100g100g64kcal2.3g7.9g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=149902