Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 120g92kcal20.7g0g0.8g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g300g195kcal5.1g36g0g0g
Palsternakka 60g38kcal0.3g7.1g0.2g2.7g
Kalaliemikuutio 4.4g13kcal0.4g1.5g0.6g0g
Vesi400g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1772g681kcal53.2g89.8g3.2g5.8g
Valittu annoskoko886g341kcal26.6g44.9g1.6g2.9g
Annoskoko puolitettuna443g170kcal13.3g22.5g0.8g1.5g
Arvot/100g100g38kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075