Kesäkurpitsapaistos

Raasta kesäkurpitsa ja suolaa se kevyesti, ja purista hetken päästä vesi pois.

Sekoita kananmuna, jauho ja parmesaaniraaste sekä yrttimausteet.

Paista pizzakivellä tai uunipannulla (180 astetta) noin 20 minuuttia kunnes se on kuivahko ja alkaa ruskistua.

Lisää loput ainekset tässä järjestyksessä ja laita uuniin kunnes juusto on sulanut.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 394 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 225g41kcal1.3g5.6g0.9g1.6g
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 23g77kcal2.3g15.7g0.3g0.8g
Parmesan formaggio da pasta23g103kcal9g0g7.4g0g
Basilika, tuore 4.5g1.2kcal0.1g0g0g0.1g
Oregano, kuivattu 2.3g6.9kcal0.2g0.5g0.2g1g
Tomaattikastike, Basilico, Barilla225g122kcal3.4g15.5g5.2g2.2g
Mustapippuri 2.3g6.3kcal0.2g0.9g0.1g0.6g
Paprika vihreä 90g19kcal0.8g2.2g0.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss113g349kcal27g0.9g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1773g1832kcal121g88.8g106.2g18g
Valittu annoskoko887g916kcal60.5g44.4g53.1g9g
Annoskoko puolitettuna443g458kcal30.3g22.2g26.6g4.5g
Arvot/100g100g103kcal6.8g5g6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235318