Turskakeitto

Laita turkapalat, kalaliemikuutio ja vesi kattilaan, kuumenna kiehuvaksi ja kuori vaahto.

Lisää peruna-keittojuurekset, palsternakka ja pippurit, keitä 10min.

Tarkista maku

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Dinivian
AineksetMääräEnergiaPHRK
Turska 1201g916kcal207.2g0g8.4g0g
Peruna-keittojuurekset (Pirkka), annos 750g3003g1952kcal51g360.3g0g0g
Palsternakka 601g382kcal3g70.9g2.4g27g
Kalaliemikuutio 44g134kcal4.4g15g6.2g0.5g
Vesi4004g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 8g23kcal0.8g3.4g0.2g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17720g6814kcal532.8g899.2g34.4g59.2g
Valittu annoskoko8860g3407kcal266.4g449.6g17.2g29.6g
Annoskoko puolitettuna4430g1704kcal133.2g224.8g8.6g14.8g
Arvot/100g100g39kcal3g5.1g0.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=409075