Tuliset, ihanat katkaravut

Salsa, kermaviili ja tuorejuusto laitetaan lämpenemään kattilaan.

Sekoitellaan kunnes tuorejuusto sulanut.

Lisätään katkaravut.

Annetaan muhia tovi, mutta vahditaan ettei kiehu.

Jaetaan soossi uuninkestäviin annosvuokiin (noista aineksista tulee 2 annosta).

Juustoraastetta päälle ja työnnetään uuniin. 200 astetta, sen aikaa että juusto saa kauniin värin.

Ja sitten syömään!

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salsa, medium1603g289kcal16g48.1g3.2g0g
Kevyt kermaviili 3.5% hyla (Valio)3206g2084kcal102.6g153.9g112.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 801g2445kcal28.1g33.6g240.4g4g
Katkarapu 1603g1096kcal231.5g0g17.6g0g
Juusto, kova pienikoloinen juusto, rasvaa 24-27 %, edam 1603g5459kcal424.8g0g411.9g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g48g166kcal4.8g36.5g1.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17728g23075kcal1615.6g544.2g1573g8g
Valittu annoskoko8864g11538kcal807.8g272.1g786.5g4g
Annoskoko puolitettuna4432g5769kcal403.9g136.1g393.3g2g
Arvot/100g100g130kcal9.1g3.1g8.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198040