Sitruunainen kesäkurpitsakastike pastalle

Valmista kastike samalla, kun kypsennät pastaa.

Huuhtele ja raasta kesäkurpitsa.

Kuumenna oliiviöljy pannulla ja paista raastetta muutama minuutti tai kunnes ne saavat vähän väriä.

Mausta suolalla, pippurilla ja kirvelillä.

Lisää herneet ja kerma.

Kiehauta ja anna lämmetä muutama minuutti.

Lisää sitruunankuori ja -mehu ja murennettu fetajuusto.

Yhdistä valutettuun pastaan.

-Lähde: Yhteishyvä Ruoka 07/2013

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 277 grammaa

Fabriikka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Oliiviöljy 224g1981kcal0g0g224g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 32g90kcal3.5g12.3g1.1g8.5g
Herne 1600g1103kcal81g149.8g6.4g49.6g
Kuohukerma,valio,2dl1600g5440kcal32g48g560g0g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton160g34kcal0.5g2.6g0g0.2g
Fetajuusto (Rainbow), annos 100g1200g3360kcal192g12g276g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17728g25169kcal653.8g609.4g2160.6g161.4g
Valittu annoskoko8864g12584kcal326.9g304.7g1080.3g80.7g
Annoskoko puolitettuna4432g6292kcal163.5g152.4g540.2g40.4g
Arvot/100g100g142kcal3.7g3.4g12.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368327