Pasta-soijarouhe-kasviskeitto

Listan aineiden lisäksi tarvitaan 1 punainen chilipaprika, 1 ruukku lipstikkaa tai persiljaa, mustapippuria.

Pilko sipulit ja kesäkurpitsat ja kuullota niitä öljyssä kattilan pohjalla.

Lisää keittojuurekset, tomaattimurska, vesi, chili+mustapippuri ja soijarouhe.

Anna kiehua 5 minuuttia, lisää sitten pasta ja keitä kypsäksi.

Lisää vihreät pavut kypsentämisen loppuvaiheessa, keittele niin kauan että keitto on sopivan kypsää.

Lisää tarvittaessa suolaa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2955 grammaa

Sananjalka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)180g49kcal2.3g8.6g0.4g3.1g
Tomaattimurska, valkosipuli (Pirkka), annos 390g1170g491kcal18.7g100.6g1.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Pakastekasvissekoitus, keittojuures, porkkana, lanttu, juuriselleri, purjo 600g204kcal6.6g32.4g1.2g17.4g
Rakettispagetti keltainen (Myllyn paras)150g525kcal20.3g98.4g4.4g9g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g120g384kcal62.4g33.6g0.6g19.2g
Pavut, ohuet vihreät, Pirkka900g243kcal17.1g37.8g1.8g21.6g
Oliiviöljy 45g398kcal0g0g45g0g
Vesi, vesijohtovesi 4500g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17730g5021kcal268.2g682.8g118.8g157.4g
Valittu annoskoko8865g2511kcal134.1g341.4g59.4g78.7g
Annoskoko puolitettuna4433g1255kcal67.1g170.7g29.7g39.4g
Arvot/100g100g28kcal1.5g3.9g0.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207436