Jauheliha-kasvispata

Viipaloi sipuli reiluiksi puolirenkaiksi, lohko perunat, kuutioi kesäkurpitsa ja leikkaa paprika sopiviksi paloiksi.

Kuullota jauheliha ilman rasvaa pannussa.

Lisää sipuli ja anna kypsyä hetken.

Mausta suolalla.

Lisää joukkoon tomaattimurska ja kuumenna kiehuvaksi.

Lisää perunat ja paprika (jos haluat paprikasta pehmeää).

Hauduta noin 15min tai niin kauan, että peruna on kypsää.

Lisää kesäkurpitsa (ja paprika, jos et halua siitä kypsää).

Hauduta vielä hetken, niin että kesäkurpitsa kypsyy.

Tarjoa ruisleivän kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha nauta 5%250g323kcal52g0g12.5g0g
Sipuli (kuorittu)47g13kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Peruna, keskikokoinen 60g106g64kcal1.6g13.8g0.1g1g
Paprika keltainen 150g45kcal1.4g7.7g0.3g3g
Kesäkurpitsa, tuore156g27kcal0.9g3.9g0.6g1.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)178g53kcal1.8g10.7g0.4g1.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g1048kcal116.6g76.6g28g15.4g
Valittu annoskoko887g524kcal58.3g38.3g14g7.7g
Annoskoko puolitettuna444g262kcal29.2g19.2g7g3.9g
Arvot/100g100g59kcal6.6g4.3g1.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=112808