Kalaseljanka

1. Leikkaa porkkana ohuiksi tikuiksi.

Silppua sipuli ja viipaloi selleri.

Kuumenna öljy ja kuullota siinä kasvikset pehmeiksi.

2. Lisää tomaattipyree, sekoita tasaiseksi.

Lisää kalaliemi, mausta ja anna kiehua n.10 minuuttia.

3. Kun kasvikset ovat lähes kypsiä, lisää keittoon kalapalat.

Keitä 5 minuuttia.

4. Lisää lopuksi keittoon suikaloidut maustekurkut, sitruunamehu ja persiljasilppu.

Sekoita ja kiehauta.

5. Tarjoa lisänä smetanaa ja lämpimiä perunarieskoja.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Tsube
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Porkkana 63g20kcal0.4g3.5g0.1g1.6g
Lehtiselleri 42g5.3kcal0.5g0.5g0.1g0.4g
Rypsiöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g29g22kcal1.3g3.8g0.1g0g
Kalaliemi laimennettu 417g13kcal0g1.3g0.8g0g
Kirjolohifilee 167g276kcal27.9g0g18.3g0g
Sitruunamehu, laimentamaton8.3g1.8kcal0g0.1g0g0g
Maustekurkku63g10kcal0.4g1.9g0.1g1.1g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g8.3g1.3kcal0.3g0.1g0g0.1g
Persilja 17g4.6kcal0.2g0.2g0g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g961kcal63.6g28.8g64.2g11.2g
Valittu annoskoko888g481kcal31.8g14.4g32.1g5.6g
Annoskoko puolitettuna444g240kcal15.9g7.2g16.1g2.8g
Arvot/100g100g54kcal3.6g1.6g3.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=154223