Helppo kanakeitto

Keitetään lihat litrassa vettä kypsäksi, mausteita saa halutessa laitta keittoliemeen.

Keitto kattilaan laitetaan 3 l vettä+ perunasipulit+ juurekset ja liemikuutiot.

Tarkista maku ja mausta lisää maun mukaan.

Ei tarvi keittää monta minuuttia niin on kypsää.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerisuikale, keskiarvo 150g183kcal31.9g0g6g0g
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 188g134kcal3.4g27.1g0.4g2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g45g13kcal0.5g2.2g0.2g1.3g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 5g16kcal0.4g0.7g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1775g691kcal72.4g60g15.8g6.6g
Valittu annoskoko888g346kcal36.2g30g7.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna444g173kcal18.1g15g4g1.7g
Arvot/100g100g39kcal4.1g3.4g0.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=221824