Joben broilergratiini

Paahda broilerinsuikaleet.

Mausta broilermausteella, paprikajauheella ja suolalla.

Lohko sipulit isoiksi lohkoiksi.

Sekoita kaalit, sipulit ja suikaleet keskenään ja laita vuokaan.

Ripottele oliiviöljyä ja suolaa päälle, sitruunapippuri sopii myös.

Sekoita liisteri, eli creme bonjour ja juustoraaste sekä ruokakerma, hintsu suolaa ja kaada kaiken päälle.

Uuniin ja noin 200 astetta 1 tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria broilerin fileesuikale naturell1600g1760kcal368g0g33.6g0g
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g1800g306kcal34.2g37.8g3.6g0g
Parsakaali pakaste Rainbow1800g360kcal54g36g0g45g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%1000g1300kcal30g20g130g1g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)800g1320kcal24g32g120g0g
Oliiviöljy 72g637kcal0g0g72g0g
Emmental-mozzarella juustoraaste (Pirkka), annos 150g600g2100kcal168g12g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17744g16213kcal1387.6g390.8g1035.2g132.8g
Valittu annoskoko8872g8107kcal693.8g195.4g517.6g66.4g
Annoskoko puolitettuna4436g4053kcal346.9g97.7g258.8g33.2g
Arvot/100g100g91kcal7.8g2.2g5.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=463515