Aura-kukkakaalikeitto

Keitä paloiteltu kukkakaali ja silputtu sipuli kasvisliemikuution kanssa vedessä pehmeäksi noin 15 minuuttia.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää kerma ja aurajuusto murusina joukkoon, lämmitä sekoittaen niin kauan että juusto sulaa.

Ripaus mustapippuria ja hieman Provence-yrttimaustetta sopii mausteeksi.

Tarjoa leipäkrutonkien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 3500g842kcal63.4g77g10.5g80.5g
Kasvisliemikuutio 91g277kcal8.6g12.3g21.4g1.5g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)700g595kcal7g24.5g49g0g
Vesi, vesijohtovesi 3500g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Aurajuusto700g2380kcal140g0g203g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17752g8397kcal448g264.6g569.4g177g
Valittu annoskoko8876g4198kcal224g132.3g284.7g88.5g
Annoskoko puolitettuna4438g2099kcal112g66.2g142.4g44.3g
Arvot/100g100g47kcal2.5g1.5g3.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306251