Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 120g137kcal20.2g0g6.3g0g
Peruna, vanha, kuorittu 150g114kcal2.8g23.3g0.3g1.5g
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.2g1.9g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Sipuli 36g11kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Maustepippuri, annos 1g1.5g0kcal0g0g0g0g
Vesi301g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g60g150kcal8.4g2g12g0g
Pinaattipakaste 150g45g6.3kcal0.9g0.2g0.2g0.6g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g60g32kcal3.4g3.2g0.5g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g3g2kcal0.2g0.3g0g0g
Tilli, tuore 6g1.8kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g973kcal75.2g71.4g39.4g10.6g
Valittu annoskoko888g487kcal37.6g35.7g19.7g5.3g
Annoskoko puolitettuna444g243kcal18.8g17.9g9.9g2.7g
Arvot/100g100g55kcal4.2g4g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=101369