Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 105g359kcal10.6g73.1g1.3g3.7g
Margariini 60%, keskiarvo 80g428kcal0.3g0.3g48.2g0g
Juusto, keskiarvo 161g562kcal40.2g0.4g44.5g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 161g54kcal4.9g7.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 133g189kcal16.6g0.4g13.6g0g
Tonnikala öljyssä 121g229kcal32.7g0g10.8g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 129g133kcal4.4g23.1g1.4g3.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3908kcal219.4g210.4g240g14.8g
Valittu annoskoko888g1954kcal109.7g105.2g120g7.4g
Annoskoko puolitettuna444g977kcal54.9g52.6g60g3.7g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.8g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453