Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 104g422kcal0g103.9g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 104g357kcal10.6g72.8g1.2g3.6g
Voi, 1 tl, 5 g80g584kcal0.8g0.8g64g0g
Mustikka metsä- 280g123kcal1.4g17.9g1.7g9.2g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki200g112kcal17g10g0.4g0g
Kaurahiutale 32g120kcal4.6g18.2g2.3g3.2g
Kananmuna kuoreton 88g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3687kcal90.8g447.8g157.2g32g
Valittu annoskoko888g1843kcal45.4g223.9g78.6g16g
Annoskoko puolitettuna444g922kcal22.7g112g39.3g8g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271