Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g360g302kcal4g65.9g1.4g6.5g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g120g734kcal25.3g8.3g67g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g40g160kcal8g20.8g4.8g12.8g
Leivinjauhe 10g18kcal0.5g3.8g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 220g314kcal27.5g0.7g22.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g10g29kcal0g1.3g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g20g0.1kcal0g19.9g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti14g70kcal3.5g4.7g4g4g
Vesi60g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g34g182kcal1.7g17.7g10.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3617kcal141g286.2g221.2g46.8g
Valittu annoskoko888g1809kcal70.5g143.1g110.6g23.4g
Annoskoko puolitettuna444g904kcal35.3g71.6g55.3g11.7g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520