Juustosarvet

Kuivat aineet + juustoraaste (melkein mikä vaan käy) ensin sekaisin, joihin sekoitetaan kermaviili ja öljy.

Kaulitaan pyöreäksi levyksi, ja leikataan siivuiksi (pizzaslice-tyylisesti), sarvet rullataan leveästä päästä alkaen sarviksi.

Päälle voi ripotella juustoraastetta, unikonsimeni tms ja voidella munalla halutessaan.

Uuniin 200 C ja 10 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Pikkurebe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 386g1325kcal39.3g270.3g4.6g13.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 297g191kcal9.5g14.3g10.4g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%119g333kcal34.5g3g20.2g0g
Oliiviöljy 67g591kcal0g0g66.8g0g
Leivinjauhe 15g26kcal0.8g5.6g0g0.1g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g4930kcal168.2g586.4g204g27.2g
Valittu annoskoko888g2465kcal84.1g293.2g102g13.6g
Annoskoko puolitettuna444g1232kcal42.1g146.6g51g6.8g
Arvot/100g100g278kcal9.5g33g11.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120531