Lipon basic jauhelihabiffit

Heitä korppujauhot turpoamaan kermaviiliin n. kymmeneks minuutiks.

Sekaan sipulikeitto ja muna, jonka jälkeen homma sekotetaan.

Sitten jauheliha + mausteet (esim.

jauhelihamaustetta alle 1 rkl ja paprikajauhetta).

Sörsselssön nuijitaan nyrkillä tasaseks ja taputellaan vetisillä käsillä piccu pihveiks.

Sitten vaan uuniin 200-225 astetta ja joku vartti.

A vot!

Reseptistä tulee n. 11 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Analyza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g435g993kcal82.7g0g74g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g61g165kcal4.6g29.9g3g6.1g
Kevyt kermaviili hyla Valio 3.5% 200g218g142kcal7g10.4g7.6g0g
Kananmuna kuoreton 65g93kcal8.2g0.2g6.7g0g
Korppujauho (X-tra)109g414kcal14.1g82.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3610kcal233.2g246.4g187g12.2g
Valittu annoskoko888g1805kcal116.6g123.2g93.5g6.1g
Annoskoko puolitettuna444g903kcal58.3g61.6g46.8g3.1g
Arvot/100g100g203kcal13.1g13.9g10.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=129519