Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)120g662kcal1.2g1.2g72.2g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl47g61kcal6.1g0.1g3.9g0g
Vehnäjauho, sunnuntai182g638kcal21.9g129.5g3.8g5.5g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio160g529kcal11.2g20.8g43.3g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g120g337kcal3g4.2g33.7g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl140g184kcal18.3g0.4g11.6g0g
Sokeri 68g277kcal0g68.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.4g26kcal0g6.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 16g54kcal0g13.1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g5763kcal123.4g543.6g337g11.4g
Valittu annoskoko888g2881kcal61.7g271.8g168.5g5.7g
Annoskoko puolitettuna444g1441kcal30.9g135.9g84.3g2.9g
Arvot/100g100g324kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259