Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 75g545kcal0.9g0.3g61g0g
Vehnäjauho puolikarkea 75g258kcal7.6g52.5g0.9g2.6g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste38g135kcal10.9g0.6g10.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)150g413kcal24g1.5g34.5g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g113g16kcal2.1g0.5g0.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 75g26kcal3.4g1.4g0.2g1.9g
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 150g68kcal4.5g7.2g2.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste75g270kcal21.8g1.3g21g0g
Basilika, tuore 10g2.6kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 23g45kcal0.3g0.4g4.5g1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1776g3791kcal172.2g132g288.2g11.4g
Valittu annoskoko888g1896kcal86.1g66g144.1g5.7g
Annoskoko puolitettuna444g948kcal43.1g33g72.1g2.9g
Arvot/100g100g213kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=428100