Jauhelihakeitto, 10 %, peruna keittojuures

Ruskista jauheliha, lisää sipulit, mausta.

Keitä lihaliemikuutioissa perunat.

Lisää keittojuurekset.

Lisää jauheliha sipuliseos.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 444 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi5g14kcal0.5g0.4g1.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Keittojuurekset(pakaste) (Eldorado), annos 200g150g50kcal1.7g7.1g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 201g153kcal3.8g31.1g0.4g2g
Sipuli (kuorittu)33g8.9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1777g1114kcal88.8g80.4g44.4g5.2g
Valittu annoskoko889g557kcal44.4g40.2g22.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna444g279kcal22.2g20.1g11.1g1.3g
Arvot/100g100g63kcal5g4.5g2.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201571