Tofu-rucolapata

Paahda hienonnettu sipuli ja paprikaa pannulla.

Lisää valkosipuli ja chilipaprika.

Lisää hetken päästä kesäkurpitsa.

Keitä pitkäjyväistä riisiä paketin ohjeen mukaa.

Lisää pannulle halkaistut olivit ja tomaatit sekä kuutioitu tofu.

Sekoita kypsää riisiä n. 5dl joukkoon ja mausta soijalla ja curryllä.

Lisää sekaan ruukullinen rucolaa.

Anna hetken pehmetä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissiöljy 81g716kcal0g0g80.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1200g217kcal6.7g30g4.8g8.4g
Paprika keltainen 900g271kcal8.5g45.9g1.8g18g
Sipuli 330g100kcal4.1g15.8g0.7g5.6g
Chili paprika punainen120g48kcal2.4g10.8g0g0g
Valkosipuli 84g91kcal6.6g13.7g0.5g1.8g
Luumutomaatti pirkka, 83g1501g300kcal9g57g4.5g90g
Tofu, marinoitu (Oy soya ab), annos 270g1621g2350kcal267.4g24.3g137.7g0g
Oliivi kivetön musta rainbow180g324kcal1.1g10.3g30.6g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g300g75kcal0g0g0g0g
Soijakastike 162g98kcal8.4g15.4g0.1g0g
Riisi, pitkäjyväinen, keitetty, suolaa 2401g3479kcal78.3g758.7g5.3g16.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g16137kcal785g1963.8g533.8g280.2g
Valittu annoskoko8880g8068kcal392.5g981.9g266.9g140.1g
Annoskoko puolitettuna4440g4034kcal196.3g491g133.5g70.1g
Arvot/100g100g91kcal4.4g11.1g3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106784