Tomaattisilakat

Voitele uunivuoka tipalla öljyä.

Ripottele silakkafileiden päälle suolaa, valkopippuria ja tilliä, kääri ne rullalla ja nostele vieri viereen uunivuoan pohjalla.

Halkaise ja viipaloi tomaatit ja lisää silakoiden päälle.

Sekoita tomaattimurska ja creme fraiche, lisää vielä tarvittaessa suolaa ja vaikka mustapippuria ja kaada päällimmäiseksi.

Myös murskattu valkosipuli sopii mausteeksi.

Paistaa 200 asteessa 40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 222 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 2003g2879kcal320.5g0g178.3g0g
Tomaatti, tuore3338g678kcal20g126.9g10g46.7g
Tomaattimurska, Polpa (Mutti parma), annos 400g2671g614kcal37.4g90.8g10.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 835g2314kcal16.7g25g233.7g0g
Rypsiöljy 33g295kcal0g0g33.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g13559kcal789.2g485.4g932.2g93.4g
Valittu annoskoko8880g6780kcal394.6g242.7g466.1g46.7g
Annoskoko puolitettuna4440g3390kcal197.3g121.4g233.1g23.4g
Arvot/100g100g76kcal4.4g2.7g5.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=121454