Tonnikalapiirakka

Nypi vehnäjauhot ja margariini sekaisin, lisää 3 rkl vettä ja 1/2 tl suolaa, lisää myös osa juustosta taikinaan.

Painele voideltuun vuokaa, paista 225 asteessa 5-10 minuuttia.

Täytä esipaistettu pohja tonnikalalla ja he-ma-pe-seoksella.

Sekoita munamaito, mausta suolalla ja sitruunapippurilla ja kaada täytteiden päälle.

Kourruta juustolla ja paista vielä 20 minuuttia 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Mir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1045g3585kcal106.5g731.3g12.5g36.6g
Margariini 60%, keskiarvo 804g4280kcal2.7g2.8g482.2g0g
Juusto, keskiarvo 1607g5624kcal402.3g4g445.2g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 1607g544kcal49.2g78.8g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 1326g1892kcal165.7g4g135.9g0g
Tonnikala öljyssä 1205g2288kcal326.9g0g108.5g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 1286g1327kcal44.4g231.4g13.6g37.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g39077kcal2195.4g2104.6g2399g147.8g
Valittu annoskoko8880g19539kcal1097.7g1052.3g1199.5g73.9g
Annoskoko puolitettuna4440g9769kcal548.9g526.2g599.8g37g
Arvot/100g100g220kcal12.4g11.9g13.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176453