Mummon maukas mustikkapiirakka

Vispaa 0,75 desiä sokeria 100 g. voin kanssa vaahdoksi.

Lisää muna ja kuivat aineet.

Levitä taikina vuoalle.

Levitä mustikat (5dl) vuokaan.

Sekoita maitorahka, 0,75 dl sokeria ja yksi muna.

Kaada seos mustikoiden päälle.

Paista 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Anna jäähtyä.

Mustikkapiirakka on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jasu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 1040g4221kcal0g1039g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1040g3568kcal106g728g12.5g36.4g
Voi, 1 tl, 5 g800g5840kcal8g8g640g0g
Mustikka metsä- 2800g1233kcal14g179.2g16.8g92.4g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2000g1120kcal170g100g4g0g
Kaurahiutale 320g1197kcal46.4g182.4g23.4g32g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g36870kcal908.8g4478.4g1573.8g321.6g
Valittu annoskoko8880g18435kcal454.4g2239.2g786.9g160.8g
Annoskoko puolitettuna4440g9218kcal227.2g1119.6g393.5g80.4g
Arvot/100g100g208kcal5.1g25.2g8.9g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=235271