Appelsiini juustokakku

1. Voitele irtopohjavuoan sivut ja päällystä pohja leivinpaperilla
2. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi
3. Vatkaa joukkoon kananmuna
4. Lisää jauhot ja sekoita taikinaksi
5. Painele taikina vuoan pohjille ja reunoille
6. Notkista tuorejuusto kulhossa
7. Sekoita joukkoon loput täytteen aineet
8. Kaada täyte vuokaan
9. Paista 175 asteessa n. 50 min
10. Nosta kakku jäähtymään ja anna vetäytyä hyvin ennen tarjoilua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Shamaani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)1203g6615kcal12g12g721.6g0g
Sokeri 281g1139kcal0g280.4g0g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl465g614kcal60.9g1.4g38.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1824g6384kcal218.9g1295.1g38.3g54.7g
Viola appelsiini tuorejuusto, valio1604g5292kcal112.3g208.5g433g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g1203g3368kcal30.1g42.1g336.8g0g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl1395g1842kcal182.8g4.2g115.8g0g
Sokeri 682g2766kcal0g680.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.5g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 160g537kcal0.1g130.9g0.1g2.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g57627kcal1234.2g5438g3368.4g113.8g
Valittu annoskoko8880g28813kcal617.1g2719g1684.2g56.9g
Annoskoko puolitettuna4440g14407kcal308.6g1359.5g842.1g28.5g
Arvot/100g100g325kcal6.9g30.6g19g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=238259