Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%5321g7397kcal1011.1g0g372.5g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 1463g2029kcal182.9g4.4g143.4g0g
Suola, annos 3g40g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 27g74kcal2.9g10.2g0.9g7.1g
Jauhelihamauste, annos 15g100g3kcal0g1g1g0g
Kesäkurpitsa1197g204kcal4.8g29.9g7.2g8.4g
Sipuli (kuorittu)732g198kcal9.5g35.1g1.5g12.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g19809kcal2422.4g161.2g1053g55.8g
Valittu annoskoko8880g9905kcal1211.2g80.6g526.5g27.9g
Annoskoko puolitettuna4440g4952kcal605.6g40.3g263.3g14g
Arvot/100g100g112kcal13.6g0.9g5.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=261684