Lohikakkuset

Pilko lohi pieniksi paloiksi (poista ensin ruodot ja nahka)
käytä blenderiä tai sauvasekoitinta tahnan valmistukseen= tahna syntyy kirjolohesta, kermasta, smetanasta ja munista.

Kun tahna on tasaisen paksua ja pehmeää (lisää tarvittaessa kermaa) niin ota seos pois blenderistä ja kaada leivontakuppoon.

Sekoita tahnan joukkoon hasselpähkinäjauhe, sitruunanmehu, raastettu sitruunankuori ja mausteet.

maistele että mausteita on tarpeeksi.

Muffinsivuoka esille ( itsellä teflonvuoka), kaksi ruokalusikallista tahnaa per muffinsivuoka.

uuni 225 astetta ja 25-35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Anpom1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Smetana, rasvaa n. 40 % 960g3743kcal20.4g21.1g403.2g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g240g146kcal33.6g7.2g144g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 160g35kcal0.5g2.6g0g0.2g
Kirjolohi meri, filee 4800g7936kcal804g0g528g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1040g3433kcal20.8g31.2g364g0g
Kananmuna omega800g1040kcal104.8g2.4g66.4g0g
Sipuli (kuorittu)760g205kcal9.9g36.5g1.5g12.9g
Soijajauho rasvainen 120g560kcal41.4g28.2g28.2g14.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g34197kcal2070.8g258.4g3070.6g54.8g
Valittu annoskoko8880g17098kcal1035.4g129.2g1535.3g27.4g
Annoskoko puolitettuna4440g8549kcal517.7g64.6g767.7g13.7g
Arvot/100g100g193kcal11.7g1.5g17.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=270653