Rössypotut

Kuori ja pilko perunat.

Perunat kiehumaan.

Joukkoon myös kiehumaan porkkana ja sipuli paloiteltuna.

Paista matalassa lämmössä pekonisuikaleet, joihin sitten lisäät kuutioidun veripaltun.

Pyörittele kuutioita rasvassa, lisää paistos lähes kypsien perunoiden joukkoon.

Tarkista suola.

Jos pekonissa on suolaa, niin suolaa ei yleensä tarvitse lisätä.

Anna muhia vähän aikaa.

Lämmitettäessä maku senkun paranee.

Nam.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Kaseva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g500g1700kcal70g0g155g0g
Peruna, keskikokoinen 60g2400g1440kcal36g312g2.4g21.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Sipuli (kuorittu)120g32kcal1.6g5.8g0.2g2g
Veripalttu (Tapola), annos 200g1600g3664kcal176g272g256g0g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g13818kcal570.4g1210.6g828.2g60.2g
Valittu annoskoko8880g6909kcal285.2g605.3g414.1g30.1g
Annoskoko puolitettuna4440g3455kcal142.6g302.7g207.1g15.1g
Arvot/100g100g78kcal3.2g6.8g4.7g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332337