Tonnikalapihvi

4 purkkia tonnikalaa öljyssä
4 kananmunaa
1 iso sipuli
1 dl korppujauhoja
2 dl ruokakermaa (7 %)
4 rkl tilliä silputtuna
sitruunapippuria
suolaa

Kuullota sipulit pannulla.

Muserra tonnikalat kulhon pohjalle ja lisää loput ainekset mukaanlukien sipulit.

Sekoita tasaiseksi ja paista pihveinä tai pullina pannulla.

Voit myös paistaa uunissa!

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Krisseee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 3680g6984kcal998g0g331.2g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)1600g1360kcal16g56g112g0g
Sipuli (kuorittu)1200g324kcal15.6g57.6g2.4g20.4g
Korppujauho 400g1465kcal42g299.6g4.1g21.2g
Kananmuna kuoreton 1760g2511kcal220g5.3g180.4g0g
Tilli, tuore 240g72kcal8.9g2.2g1.9g5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g25430kcal2601g841.4g1264g93.2g
Valittu annoskoko8880g12715kcal1300.5g420.7g632g46.6g
Annoskoko puolitettuna4440g6358kcal650.3g210.4g316g23.3g
Arvot/100g100g143kcal14.6g4.7g7.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=341992