Leivitetty kala karpille

Sekoita jauhetut mantelit ja seesaminsiemenet, mausta suolalla ja valkopippurilla.

Leikkaa kohmeiset kalat poikittain puoliksi.

Paketista tulee siis 8kpl ohuita kalalättyjä.

Sulata pannulla puolet voista.

Kasta kaloista puolet ensin munaan (vatkattuun) ja pyörittele sitten jauhoissa.

Paista kauniin ruskeaksi.

Sama lopuille kaloille.

Lopputulos maistui samalle kuin lapsena äitini paistelemat haukifileet, nams!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti x-tra6400g5120kcal1088g64g64g0g
Voi 800g5803kcal9.5g3.2g650.4g0g
Mantelijauhe (hh ilman kuituja) (Mauste sallinen), annos 40g320g1859kcal70.1g30.4g161.9g33.3g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g480g2750kcal85g33.6g238.1g56.6g
Kananmuna kuoreton 880g1255kcal110g2.6g90.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g33576kcal2725.2g267.6g2409.2g179.8g
Valittu annoskoko8880g16788kcal1362.6g133.8g1204.6g89.9g
Annoskoko puolitettuna4440g8394kcal681.3g66.9g602.3g45g
Arvot/100g100g189kcal15.3g1.5g13.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358136