Pizza (karppi)

Erota valkuaiset ja keltuaiset.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi, lisää ripaus suolaa.

Lisää keltuaiset varovasti lusikalla , sekoita tasaiseksi.

Levitä seos leivinpaperin päälle pellille.

Pasita 200 astetta ja n.10-15min.

anna hieman levätä.

Laita pohjalla pastakastiketta sudilla/ veitsellä varovasti.

Laita päälle valutettu tonnikala ja tommaatti ja juusto paista n.15min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Meri79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5488g7828kcal686g16.5g562.5g0g
Tonnikala vedessä 998g1042kcal223.9g0g15g0g
Pastakastike.Pirkka tomaati/basilika(ilman pastaa)399g184kcal6.8g31.9g3.2g6.4g
Juusto, Edam 24%, 8g siivu (Valio)998g3293kcal269.4g0g239.5g0g
Tomaatti, tuore998g203kcal6g37.9g3g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g25098kcal2384.2g172.6g1646.4g40.8g
Valittu annoskoko8880g12549kcal1192.1g86.3g823.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna4440g6275kcal596.1g43.2g411.6g10.2g
Arvot/100g100g141kcal13.4g1g9.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=406388