Kanajauhelihakastike

200 g Kariniemen kanajauhelihaa 5%
400 g tomaattimurskaa
1 tl suolaa
1 tl pizzamaustetta
1 tl sitruunapippuria/ pippurisekoitusta
3 valkosipulin kynttä
sipuli
1 rkl rapsiöljyä

Ruskista liha ja sipuli.

Lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 20 min.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 100g2403g2884kcal456.6g0g120.2g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g180g1622kcal0g0g180.2g0g
Tomaattimurska 4807g1413kcal26.9g254.7g9.6g91.3g
Sipuli (kuorittu)1202g324kcal15.6g57.7g2.4g20.4g
Valkosipuli 180g195kcal14.2g29.4g1.1g3.8g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g36g133kcal4.7g22.3g2.5g0g
Suola, annos 3g48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g13279kcal1041.2g746.6g633.6g243.8g
Valittu annoskoko8880g6639kcal520.6g373.3g316.8g121.9g
Annoskoko puolitettuna4440g3320kcal260.3g186.7g158.4g61g
Arvot/100g100g75kcal5.9g4.2g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=431070