Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g3600g3024kcal39.6g658.8g14.4g64.8g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g1200g7344kcal253.2g82.8g669.6g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g400g1600kcal80g208g48g128g
Leivinjauhe 100g176kcal5.2g37.8g0g0.5g
Kananmuna kuoreton 2200g3138kcal275g6.6g225.5g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g100g288kcal0.1g12.7g0.1g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g200g1.2kcal0g198.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti140g700kcal34.9g46.6g40.3g39.8g
Vesi600g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g340g1816kcal16.7g176.8g108.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17760g36174kcal1409.4g2857.4g2213.4g466.2g
Valittu annoskoko8880g18087kcal704.7g1428.7g1106.7g233.1g
Annoskoko puolitettuna4440g9043kcal352.4g714.4g553.4g116.6g
Arvot/100g100g204kcal7.9g16.1g12.5g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441520