Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 116g413kcal0.4g0g46.5g0g
Sokeri 148g602kcal0g148.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu119g149kcal13g0.4g10.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 113g389kcal11.6g79.4g1.4g4g
Leivinjauhe 8.7g15kcal0.5g3.3g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe58g215kcal2.2g47.7g1.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.8g23kcal0g5.8g0g0g
Vesi174g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten29g96kcal6.8g13.1g6.1g3.2g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g116g355kcal11.3g71.3g2.3g16.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g4515kcal91.6g738.2g137.2g48.2g
Valittu annoskoko889g2257kcal45.8g369.1g68.6g24.1g
Annoskoko puolitettuna445g1129kcal22.9g184.6g34.3g12.1g
Arvot/100g100g254kcal5.2g41.5g7.7g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182