Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 194g65kcal1.3g10.7g0.2g2.7g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g124g745kcal29.8g8.2g67.1g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g194g117kcal19.4g8.3g0.6g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g3.9g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 3.9g6.8kcal0.2g1.5g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)12g1.2kcal0.2g0g0.1g9.9g
Kananmuna kuoreton 357g510kcal44.6g1.1g36.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2890kcal191g59.6g209.2g25.2g
Valittu annoskoko889g1445kcal95.5g29.8g104.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna445g722kcal47.8g14.9g52.3g6.3g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.4g11.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500