Kanttarellimuhennos

Kuori ja hienonna sipuli.

Kuullota.

Lisää pestyt ja pilkotut kanttarellit.

Kypsennä hiljalleen ja loppuvaiheessa lisää suola ja pippuri.

Lopuksi kerma ja vielä kypsennetään sekoitellen n. 5 min. Kokonaisvalm.

Aika n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Ursulah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli, tuore, annos 100g351g84kcal6.3g10.5g1.8g6.7g
Sipuli (kuorittu)176g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 351g1160kcal7g10.5g123g0g
Suola, annos 3g8.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g2593kcal31.6g60.2g250.6g20.4g
Valittu annoskoko889g1297kcal15.8g30.1g125.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna445g648kcal7.9g15.1g62.7g5.1g
Arvot/100g100g146kcal1.8g3.4g14.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381750