Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 140g242kcal10.6g3.2g21g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 140g462kcal2.8g4.2g49g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki175g98kcal14.9g8.7g0.3g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi140g630kcal9.1g83.9g29.4g4.3g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton56g403kcal0g0g44.8g0g
Mangosose, Piltti175g105kcal0.7g26.2g0.7g1.7g
Sokeri 60g241kcal0g59.4g0g0g
Liivatelehti, gelatiini4.2g15kcal3.6g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g4390kcal83.4g371.2g290.4g12g
Valittu annoskoko889g2195kcal41.7g185.6g145.2g6g
Annoskoko puolitettuna445g1098kcal20.9g92.8g72.6g3g
Arvot/100g100g247kcal4.7g20.9g16.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199