Parsapiirakka

Sekoita pohjan ainekset keskenään ja painele korppujauhotettuun piirakkavuokaan.

Esipaista piirakkapohjaa n. 10 min.

Keitä parsat suolalla, sokerilla ja sitruunamehulla maustetussa vedessä n. 5 min.

Lado parsat ja sipuli pohjan päälle.

Sekoita maito/kerma, kananmunat ja mausteet keskenään.

Kaada seos vuokaan.

Ripottele päälle murustettu sinihomejuusto.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Longstrum
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini vähärasvaisempi (Valio), annos 5g73g401kcal0.7g0.7g43.8g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 15g44kcal1.3g8.1g0.3g2g
Ruisjauho kokojyväjauho 64g195kcal5.6g35.6g1.2g8.9g
Vehnäjauho puolikarkea 76g260kcal7.7g53.1g0.9g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 29g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Parsa puhdistettu 292g94kcal8.5g5.8g1.8g10.2g
Sipuli 58g18kcal0.7g2.8g0.1g1g
Bergader edelpilz sinihomejuusto (Bergader), annos 100g58g198kcal12.5g0.6g16.3g0g
Kananmuna kuoreton 96g137kcal12g0.3g9.9g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 117g40kcal3.6g5.7g0.1g0g
Mustapippuri 1.8g4.9kcal0.2g0.7g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton5.8g1.2kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1779g2788kcal105.6g227g149g50.6g
Valittu annoskoko889g1394kcal52.8g113.5g74.5g25.3g
Annoskoko puolitettuna445g697kcal26.4g56.8g37.3g12.7g
Arvot/100g100g157kcal5.9g12.8g8.4g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=179439