Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 461g657kcal57.6g1.4g47.2g0g
Canderel makeutusjauhe14g54kcal0.4g13g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5.6g22kcal0g5.5g0g0g
Leivinjauhe 7g12kcal0.4g2.6g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g52kcal2.6g1.5g3g4.2g
Kuohukerma,valio,2dl279g949kcal5.6g8.4g97.7g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g109g565kcal7.8g36.2g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g4622kcal148.8g137.2g382.2g8.4g
Valittu annoskoko889g2311kcal74.4g68.6g191.1g4.2g
Annoskoko puolitettuna445g1155kcal37.2g34.3g95.6g2.1g
Arvot/100g100g260kcal8.4g7.7g21.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580