Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 58g18kcal0.5g3g0.1g1.2g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Chili paprika punainen26g11kcal0.5g2.4g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g29g11kcal0.2g0.6g0.3g0.8g
Vesi, vesijohtovesi 117g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 6.4g20kcal0.6g0.9g1.5g0.1g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g584g222kcal6.4g48.5g0.6g9.3g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)58g96kcal1.8g2.3g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1778g757kcal20.2g116.2g22.6g23g
Valittu annoskoko889g379kcal10.1g58.1g11.3g11.5g
Annoskoko puolitettuna445g189kcal5.1g29.1g5.7g5.8g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.5g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792