Lihasoppa ilman perunaa

Laita 2-litraa kylmää vettä n.3-4 litran kattilaan, paloittele liha vastasyisesti ja laita palat veteen ja keittolevy päälle.

Kuori ruskea vaahto reikäkauhalla, kun vesi alkaa kiehua ja pienennä levyn tehoa, kun vaahtoa ei enää ole paljoa lisää suolaa ja pippuria maun mukaan ja laita kansi päälle ja anna kiehua hiljalleen tunti-puolitoista, kun liha on mureaa lisää haluamasi kasvikset ja sipuli ja keitä vielä noin puoli tuntia, niin että kasvikset pehmiävät.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 593 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 500g0kcal0g0g0g0g
Keittoliha naudan lavasta175g262kcal35g0g14g0.2g
Parsakaali brokkoli 90g32kcal4.2g1.8g0.3g2.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g45g13kcal0.3g2.7g0.1g1.1g
Vihannes sekoitus (Apetit), annos 100g63g22kcal1.7g2.9g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1779g666kcal82.8g16.4g29.4g7.6g
Valittu annoskoko890g333kcal41.4g8.2g14.7g3.8g
Annoskoko puolitettuna445g167kcal20.7g4.1g7.4g1.9g
Arvot/100g100g37kcal4.7g0.9g1.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=332572