Matikkakeitto

Matikka kiehumaan pippurien ja suolan kanssa.

Matikka pois 15 min päästä ja perkaus.

Porkkanat liemeen ja loput kasvikset hetkeä myöhemmin.

Perattu matikka + mateen maksa viimeisenä.

Kerma ja tilli valmiin keiton sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 556 grammaa

Koopra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Made 1240g845kcal194.6g0g6.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 4400g0kcal0g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1320g1005kcal24.8g204.6g2.6g13.2g
Porkkana 600g196kcal3.7g33.4g1.2g15.3g
Purjosipuli 400g92kcal7.2g9.6g0.8g8.4g
Ruokakerma emmental (Arla keittiö), annos 200g800g1360kcal28g44g120g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Tilli, tuore 100g30kcal3.7g0.9g0.8g2.1g
Ruokasuola jodioitu 18g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17781g7124kcal526.8g594.2g264g84.4g
Valittu annoskoko8890g3562kcal263.4g297.1g132g42.2g
Annoskoko puolitettuna4445g1781kcal131.7g148.6g66g21.1g
Arvot/100g100g40kcal3g3.3g1.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=344334