Broitsupihvit

Sekoita jauheliha, kermaviili, kananmunat, hienonnettu sipuli, ranskalainen sipulikeitto jauhepussi, vesi sekä korppujauhot keskenään.

Mausta hieman mustapippurilla ja suolalla.

Tee taikinasta tasainen seos.

Anna taikinan turvota n. puolen tunnin ajan.

Tämän jälkeen voit paistaa pihvit tilkassa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 278 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g4272g5468kcal636.5g0g384.5g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr), annos 56g299g807kcal22.4g146.5g15g29.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1068g685kcal34.2g51.5g37.4g0.1g
Korppujauho 267g978kcal28g200g2.7g14.2g
Kananmuna kuorineen punnittu961g1211kcal105.7g2.9g86.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1335g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)534g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g160g1442kcal0g0g160.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g21470kcal1667.4g853g1374.8g106.6g
Valittu annoskoko8896g10735kcal833.7g426.5g687.4g53.3g
Annoskoko puolitettuna4448g5368kcal416.9g213.3g343.7g26.7g
Arvot/100g100g121kcal9.4g4.8g7.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113422