Raparperipiirakka helppo ja nopea

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Lisää maito, vehnäjauho, leivinjauhe ja sulatettu rasva.

Sekoita ja kaada leivinpaperin päälle uunipellille, ripottele päälle raparperit.

Paista noin puoli tuntia 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 139 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 294g419kcal36.7g0.9g30.1g0g
Sokeri 1363g5530kcal0g1361.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2084g7150kcal212.3g1458.6g25g72.9g
Leivinjauhe 80g141kcal4.2g30.3g0g0.4g
Flora margariini 60, annos 10g534g2885kcal1.1g1.6g320.6g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen1870g617kcal61.7g91.6g0g0g
Raparperi, tuore2672g828kcal18.7g146.9g2.7g37.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17792g35141kcal669.4g6182g756.8g221.4g
Valittu annoskoko8896g17571kcal334.7g3091g378.4g110.7g
Annoskoko puolitettuna4448g8785kcal167.4g1545.5g189.2g55.4g
Arvot/100g100g198kcal3.8g34.7g4.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180669